Loading...
Nieuwbouw is een breed begrip. U kunt hierbij denken aan onder andere het creëren van meer ruimte door middel van een aanbouw of het laten realiseren van een garage of schuur. Noordermeer Bouw kan u van begin tot eind helpen bij het realiseren van uw dromen.
Lekkages en ouderdom zijn vaak de redenen om badkamers, toilet’s en keukens te verbouwen. U wilt natuurlijk dat dit met zorg en kwaliteit, goed gebeurd. Wij beschikken over een ruime ervaring en kunnen u adviseren op het gebied van materialen. Denk hierbij aan tegels, wc’s, wasbakken, badkuipen, kastjes enzovoort. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw eigen materialen te monteren.
Kom niet voor verassingen te staan. Pleeg tijdig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Vervangen is duurder dan onderhouden. Schilderwerk is daarom een van de belangrijkste onderhoudsaspecten op dit gebied. U wilt toch geen rotte plekken in uw kozijn?
Heeft u schade gehad of een lekkages door ouderdom? Vernieuwen is niet altijd nodig. Soms zijn schades prima te herstellen met de juiste producten en kennis. Dit kan u schelen u in de kosten. Maak een foto van uw schade en stuur deze met uw vraag naar ons toe. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
U ontkomt er soms niet aan, het volledig afbreken van een schuur, badkamer of huis. Dit kan nodig zijn omdat renoveren niet de moeite waard is of uw woning of bedrijfspand casco opgeleverd moet worden. Wij kunnen u ondersteunen in het slopen of ontruimen van woonhuizen en bedrijfspanden.